Poziv na sudjelovanje u organizaciji openSUSE konferencije u Haagu u Nizozemskoj

Prije početka 2015., kao što je najavljeno na openSUSE konferenciji 2014. u Dubrovniku, rad na organizaciji nove openSUSE konferencije je započeo.

Za novu godišnju konferenciju u 2015. je odabran grad Hag u Nizozemskoj. Ove godine, openSUSE zajednica priprema 4-dnevnu konferenciju, od 1. do 4. svibnja 2015.,  na kojoj ćete sigurno puno naučiti, biti u prilici hakirati i zabaviti se.

No, organizacijski tim treba vašu pomoć kako bi se konferencija uspješno održala! Ukoliko želite pomoći, bez obzira na znanja koja posjedujete: audio/video, dizajn, mreža, promocija i marketing, razvoj, pomoć u nalaženju predavača ili pomoć na mjestu događaja, pridružite se i stvorite nezaboravna sjećanja i posjetite fantastično odredište. Učinite openSUSE konferenciju svojom!
Ukoliko ste zainteresirani, pridružite se timu u organizaciji događaja na Web lokaciji https://progress.opensuse.org/projects/osc15, registrirajte se, odaberite kako ćete pomoći i ne brinite za troškove. Svi koji pomognu u organizaciji će biti u prilici koristiti openSUSE podršku za putovanje.

Vidimo se u Haagu! 🙂