Treći regionalni Moodle Moot u Sarajevu

Moodle logoPozivamo vas da sudjelujete na trećem regionalnom (zapadnobalkanskom) Moodle Mootu, koji će se održati 26. listopada 2013. u Sarajevu u suorganizaciji Moodle mreže Srbije i HrOpena.

Skup će okupiti poznate stručnjake iz regije koji će sudionicima prenijeti svoja iskustva u korištenju i nadogradnji ove popularne platforme za e-učenje, kao i njenoj integraciji sa drugim obrazovnim rješenjima.

Osim predavanja po pozivu planiran je i niz izlaganja koja će predložiti domaći i strani zainteresirani sudionici u sekciji “Primjer dobre prakse” u kojoj će se dalje razmenjivati iskustva u radu sa različitim verzijama sustava,  interesantnim dodacima i dr.

Ove godine će dan prije glavnog konferencijskog dana (dakle u petak 25. listopada) biti organizirane i radionice tokom kojih će sudionici savladavati zanimljive praktične vještine koje im mogu biti od koristi u daljem radu. Cilj cijelog skupa je naravno i dalje razmjena iskustava u korištenju sustava Moodle, kao i druženje i povezivanje korisnika u regionalnu Moodle mrežu.

Ulaz na skupu je besplatan (osim na cjelodnevnim ili poludnevnim radionicama predkonferencijskog dana), a mogu se prijaviti svi oni koji u svom radu koriste ili razvijaju Moodle – kao sistem administratori, programeri, ali i nastavnici i drugi krajnji korisnici.

Uočekivanju ovogodišnjeg Moodle Moot-a, ili kako bi lakše odlučili o dolasku, pogledajte snimke prošlogodišnjih predavanja!