HrOpen na sajmu Info 2012

HrOpen će od 15. do 17. studenog sudjelovati na sajmu Info 2012 na Zagrebačkom velesajmu. Sajam se odvija istovremeno s Interliberom, Educom.hr i Sajmom glazbe i multimedije.

Osim informacija o Udruzi i o slobodnom softveru, na štandu ćete moći dobiti promotivne letke, možete se slikati sa svojom glavom u velikoj slici pingvina, za određene iznose u ovisnosti o tome kojoj od udruga odlučite donirati, dobivate na poklon Linux za sve majice, kalendare, komplet od 15 naljepnica (logotipi poznatih distribucija i programa) i šalice.

Ukoliko nas posjetite s memorijskim USB stickom ili praznim DVD ili CD medijem, snimiti ćemo Vam kolekciju slobodnog softvera, napraviti instalacijski medij za neku od popularnih Linux distribucija ili snimiti neku od HrOpen e-knjiga.

Posebnu pogodnost predstavljaju promotivni letci za iduću konferenciju DORS/CLUC na kojima će biti promo kodovi kojima ostvarujete 10% popusta na kotizaciju.

Također, na štandu se možete učlaniti u Udrugu, uz cijenu godišnje članarine 120 kn, tj 60kn za nezaposlene i predbilježiti za neku od edukativnih radionica u organizaciji Udruge na kojima možete naučiti koristiti alate slobodnog softvera, na primjer Blender, Drupal, Moodle itd.

Ako vas zanima neki od alata, ili općenito, postoji li alat otvorenog koda za neku primjenu, javite nam se na štandu, spremni smo neke od njih demonstrirati na licu mjesta.

Ovaj nastup bit će poseban i po tome što će po prvi puta zajednički nastupiti šira hrvatska open source zajednice, na zajedničkom štandu nastupaju: HrOpen, HULK, Ubuntu HR, LinuxZaSve, Slobodan softver Hrvatska i Sustavi otvorenog koda.

Vidimo se na Info 2012!