Poziv na 5. zapadnobalkanski Moodle Moot

moodle-moot-2015-logoy

Pozivamo Vas da sudjelujete na 5. regionalnom (zapadnobalkanskom) i istovremeno 5. srpskom Moodle Mootu, koji će se održati 24. listopada 2015. godine na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu. Zajedničkim snagama i ovaj regionalni skup organiziraju Hrvatska udruga za otvorene sustave i Internet – HrOpen i Moodle mreža Srbije – MMS.

Skup će okupiti uvažene stručnjake iz regije koji će sa sudionicima podijeliti svoja iskustva u korištenju i nadogradnji ove popularne platforme za elektronsko učenje, kao i njenoj integraciji sa drugim obrazovnim rješenjima. Osim predavanja po pozivu, planiran je i niz izlaganja koja će predložiti
zainteresirani sudionici, u sekciji “Primjer dobre prakse” u kojoj će se dalje razmjenjivati iskustva u radu sa različitim inačicama sustava, interesantnim dodacima i dr. Cilj skupa je razmjena iskustava u korištenju sustava Moodle, kao i druženje i povezivanje korisnika u regionalnu Moodle mrežu.*

Sudjelovanje na skupu je besplatno, a mogu se prijaviti svi oni koji u svom radu primjenjuju ili razvijaju Moodle kao administratori, programeri, ali i nastavnici i drugi krajnji korisnici.

Kako je skup u postupku registracije kod Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja Republike Srbije, u planu je izdavanje certifikata o sudjelovanju na njemu u skladu sa tom akreditacijom. Ukoliko želite certifikat naglasite to pri registraciji. Izdavanje certifikata je besplatno za članove Moodle Mreže Srbije i HrOpen-a, dok za druge sudionike iznosi 800 dinara. Instrukcije za uplatu će zainteresiranima biti dostavljene nakon završetka akreditacije skupa.

Potencijalni predavači moguprijaviti prezentacije pri registraciji sve do 1. listopada 2015. Prijave za ostale sudionike biće otvorene do 15. listopada ili dok broj prijava ne prevaziđe broj raspoloživih mjesta u sali rezerviranoj za održavanje skupa.

Više detalja o ovogodišnjem regionalnom mootu dostupno je na adresi webmoodlemoot.org. Vidimo se!