Konferencija JavaCro’14 – 12. i 13. svibnja 2014. u Poreču

Ostalo je još samo 5 dana do najvećeg Java okupljanja u ovom dijelu Europe, treće međunarodne Java konferencije u Hrvatskoj JavaCro’14. Organizatori su naše prijateljske udruge: HUJAK i HrOUG koji u 2 dana očekuju više od 200 sudionika, a više možete naći na JavaCro.org.

U 3 dvorane kongresnog centra hotela Diamant čak 50 predavača iz 10 zemalja održat će 50 odabranih predavanja. Osim 10-ak vrhunskih predavača iz inozemstva, čuti ćemo i niz poznatih domaćih predavača, većinom članova HUJAK-a i HrOUG-a. Za detalje o rasporedu pogledajte program, a donosimo i oblak tema za JavaCro’14.

Registracija je otvorena još nekoliko dana!

Organizatori su osigurali posebne konferencijske pakete s popustom, koji, osim svih konferencijskih materijala i poklona, uključuju organizirani prijevoz autobusom iz Zagreba u Poreč i natrag, dvodnevni smještaj u Valamar hotelima Diamant ili Rubin, sve obroke i osvježenja te zanimljive zabave navečer, kao i mogućnost korištenja ostalih opuštajućih pogodnosti hotela, koji će sigurno dobro doći nakon radnog dijela.

Ovim putem vas pozivamo da se prijavite i družite s nama na JavaCro’14!

Registracija je obavezna za sve sudionike i predavače, a za članove HUJAK-a i HrOUG-a osigurane su dodatne pogodnosti i popusti. Želimo vam korisnu i ugodnu konferenciju, a bit će i tradicionalno zanimljive nagrade za najsretnije (npr. Nexus 7).

Vidimo se na JavaCro’14!